ONZE VISIE
Is om efficiënt kwalitatief en hoogstaand advies te geven. 
ONZE MISSIE
We ontwikkelen samen met onze klanten veilige en energievriendelijke gebouwen.

ONZE WAARDEN OM ONZE KLANTEN TE ONDERSTEUNEN     

Werken aan het opbouwen van langdurige relaties en het delen van technologische ontwikkelingen
Innovatieve ideeën brengen om de ontwikkeling van klanten te ondersteunen

OM IN ONZE WAARDEN TE GELOVEN

Op zoek gaan naar nieuwe technologische duurzame oplossingen

ONZE EXPERTISE

Wij zijn experts in vochtanalyses, riolering, asbest, veiligheid en energie.Onze kennis is het resultaat van jarenlange inzet en expertise in het veld.Wij geven end-to-end advies oplossingen voor onze klanten en onderzoeken de meest energie-efficiënte technieken. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze domeinen.

ONS LOGO
Terwijl we streven naar eenvoudige, directe en functionele adviezen hebben wij onze merkidentiteit gecreëerd met behulp van een boom, 
want deze is stevig verankerd en is duurzaam!

Als onafhankelijk specialist in veiligheid, energie en asbest zetten wij particulieren en bedrijven op weg naar een duurzame toekomst.

Stecom wordt geleid door Steeve Verheyen, deze is al meer dan 20 jaar actief op de verschillende domeinen van energie en veiligheid. Klantencontact  en eisen van de opdrachtgever vinden wij uiterst belangrijk en hierdoor kunnen wij gunstig inspelen op de behoeften van de klant om zo een uiterst kwalitatieve samenwerking te garanderen. Als vooruitstrevend studiebureau worden op regelmatige basis opleidingen gevolgd om zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden en veranderingen..
Stecom is gespecialiseerd in energetische, constructieve aspecten van een bouw- of verbouwproject. Daarnaast voert Stecom diverse keuringen en metingen uit, en zijn wij tevens in staat voor het aanleveren van attesten bij sloop- en afbraakwerken.